Your Cart
  • Gratis verzending!
  • VOOR 16:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
  • 14 dagen bedenktijd!

Yedoo Mezeq V-Brake vernieuwd

Yedoo Mezeq V-Brake

De Yedoo Mezeq V-Brake heeft augustus 2014 een complete restyling gekregen. De Yedoo Mezeq is een van de meest populaire steps van Yedoo en mede daarom vond men het tijd om de step zelf eens opnieuw te laten stylen.

Ruim 85% van de componenten van de Yedoo Mezeq V-Brake zijn compleet vernieuwd. Zo is de lengte van het frame een stuk ingekort om ervoor te zorgen dat de ruimte voor de rijder groter is. De handvatten van de Yedoo Mezeq V-Brake zijn ook onderhanden genomen. Nu zijn ze namelijk verstelbaar. Wanneer u bijvoorbeeld langere armen heeft is het handig dat u voortaan de handvatten kunt afstellen op breedte. De voetenplank is tevens aangepast. Bij het vernieuwde model is deze ook af te stellen naar eigen wens. U heeft de keuze tussen 2 verschillende hoogtes om de voetenplank af te stellen.

Meer aanpassingen

Naast bovenstaande aanpassingen heeft de Yedoo Mezeq V-Brake ook nog een aantal minder opvallende aanpassingen. Zo is de grip van de handvatten ook aangepast en meer ergonomisch gemaakt. Zeker wanneer u wat langer dan gewoonlijk gaat steppen kan het vervelend zijn als de handvatten geen grip bevatten. Denk hierbij aan een zwerende handpalm of blaren.

Ook de banden hebben een kleine verandering gekregen. Het profiel is iets aangepast waardoor er een betere wegligging ontstaat. Dit zorgt weer voor een stukje meer rijcomfort als u aan het steppen bent. Tevens zijn de wielen nu zeer eenvoudig te demonteren. Er is geen gereedschap nodig om bijvoorbeeld het voorwiel van het frame af te halen. Dit doet u eenvoudig door de schakel die zich in het midden van het voorwiel bevind, om te zetten. Hierdoor zal het voorwiel loskomen van het frame van de step. Deze veranderingen zijn uiteraard ook van toepassing op het achterwiel. De Yedoo Mezeq V-Brake is geschikt voor jong en oud. Tevens is hij geschikt om met uw hond(en) te gaan steppen.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!