Your Cart
  • Gratis verzending!
  • VOOR 16:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
  • 14 dagen bedenktijd!
Redenen waarom steppen zo leuk is

Redenen waarom steppen zo leuk is

Redenen waarom steppen zo ontzettend leuk is om te doen

Steppen met of zonder hond is een zeer leuke bezigheid. Mocht u twijfelen om een hondenstep aan te schaffen dan hebben wij een aantal redenen voor u op een rijtje gezet die u laten zien dat het steppen ontzettend leuk is om te doen.

Iedereen kan het leren
Een hondenstep is kinderlijk eenvoudig te besturen en te berijden. De step biedt tevens voordelen in het verkeer. Zo kunt u gewoon gebruik maken van fietspaden en bospaden om tegenliggers of drukke wegen te ontwijken. U hoeft met een step niet actief deel te nemen aan het verkeer.

Gebruik uw gehele lichaam
Wanneer u gaat steppen zult u merken dat u uw hele lichaam gaat gebruiken. Zowel uw bovenlichaam als uw onderlichaam worden tijdens het steppen intensief gebruikt.

Goed voor uw spieren
Het steppen met of zonder hond(en) is enorm goed voor uw spieren. Veel fysiotherapeuten raden het steppen dan ook aan. Doordat u actief bezig bent en daarbij uw gehele lichaam gebruikt heeft u veel minder kans op lelijke blessures.

Verlies gewicht
Wanneer u eenmaal gaat steppen zult u merken dat u ook gewicht gaat verliezen. Zeker wanneer u het op wekelijkse basis gaat doen. Met het steppen verbrand u per uur ongeveer 30% meer dan wanneer u een uur zou gaan fietsen op een redelijk tempo. Dit komt doordat u bij het steppen uw hele lichaam gebruikt, zowel uw boven als onderlichaam.

Het perfecte transportmiddel
Met een step kunt u zichzelf makkelijk en snel verplaatsen in een drukke stad. U kunt korte afstanden zeer snel afleggen en dat gaat over het algemeen sneller dan met een fiets. Een step is immers zeer compact, eenvoudig op te bergen (voor bijvoorbeeld in de trein) en tevens zeer makkelijk op te tillen vanwege zijn lichte gewicht.

Steppen staat cool
Het steppen staat niet stom of iets dergelijks. De meeste mensen die iemand zien steppen vinden het juist een erg coole sport/bezigheid.

Eenvoudig op te bergen
Een hondenstep is zeer eenvoudig op te bergen in uw auto of bijvoorbeeld wanneer u met de trein gaat reizen. Met een speciale reistas kunt u uw step eenvoudig opbergen.

Lage aanschafprijs en een hoge kwaliteit
Voor de prijs van 3 hondensteps koopt u een kwalitatief goede fiets. Een hondenstep is iets wat u hoogstwaarschijnlijk maar een keer in uw hele leven hoeft aan te schaffen. De onderdelen breken zelden tot nooit af en het enige wat u eventueel nodig heeft is een pomp om uw banden op te pompen. Geen extra accessoires of reserve onderdelen nodig zoals wel bij bepaalde merken fietsen.

Plezier!
Het belangrijkste wat wij u mee kunnen geven is dat het steppen u veel plezier geeft. Wanneer u gaat oefenen of lekker met uw hond(en) gaat steppen, u zult merken dat het een enorm plezierige bezigheid is.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!