Your Cart
  • Gratis verzending!
  • VOOR 16:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
  • 14 dagen bedenktijd!
Dog adapter.jpg

Wat is een KickBike Dog Antenne?

Een KickBike Dog Antenne helpt u om veilig met uw hond of honden te gaan steppen. Deze accessoire zorgt er namelijk voor dat uw hond of honden netjes kortbij u blijven lopen zonder enige vorm van gevaar.

Hoe werkt een KickBike Dog Antenne?

De KickBike Dog Antenne zorgt ervoor dat uw hond voor u uit kan lopen, zonder dat hij of zij de kans krijgt te ontsnappen of los te breken. Het is in tegenstelling tot een stepbeugel een accessoire waarbij zoals gezegd de hond aan de voorzijde van de step met u meeloopt. De stepbeugel zorgt er namelijk voor dat uw hond aan de zijkant met u meeloopt. Eigenlijk is de KickBike Dog Antenne een veredelde stepbeugel, maar toch zijn er een aantal verschillen.

Hoe bevestig ik de KickBike Dog Antenne?

De Dog Antenne van het merk KickBike is een universeel accessoire en op verschillende hondensteps te bevestigen. In tegenstelling tot een stepbeugel is de KickBike Dog Antenne niet van ijzer of aluminium, maar van een soort gehard flexibel en buigzaam polyester. De Dog Antenne is tevens onbreekbaar en beweegt zoals gezegd mee. Om de Dog Antenne te bevestigen dient u slechts een enkele handeling uit te voeren. Aan de achterzijde van de Dog Antenne bevind zich een sluitmechanisme. Dit sluit u aan op het frame van de hondenstep (net onder het stuur). Zorg ervoor dat hij stevig vastzit en controleer dit ook voordat u gaat steppen.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!